Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Το Δίκτυο Θεραπευτικών Υπηρεσιών ΓΕΦΥΡΑ παρουσιάζει το θεατρικό δρώμενο «Κάδρα ανθρώπων φωνάζουν σιωπηλά»


Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου


Το Δίκτυο Θεραπευτικών Υπηρεσιών ΓΕΦΥΡΑ παρουσιάζει το θεατρικό δρώμενο «Κάδρα ανθρώπων φωνάζουν σιωπηλά» Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου

Το Δίκτυο Θεραπευτικών Υπηρεσιών ΓΕΦΥΡΑ συμμετέχει ενεργά και φέτος στα αποκριάτικα δρώμενα της πόλης μας, στέλνοντας μήνυμα για έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης, για καρναβάλι χωρίς ουσίες, διασκέδαση χωρίς ναρκωτικά και αλκοόλ.
Την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012 στις 17:30, παρουσιάζει ένα θεατρικό δρώμενο και πραγματοποιεί ενημερωτική παρέμβαση στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου (γωνία Γεροκωστοπούλου). Mέλη της ΘΚ ΓΕΦΥΡΑ, του Προγράμματος Κοινωνικής Δραστηριοποίησης και του Προγράμματος Οικογένειας θα παρουσιάσουν με θεατρικό τρόπο εικόνες φροντίδας, συσχετίζοντας την καθαρή ζωή με το νοιάξιμο και προβάλλοντας την βοήθεια που δίνουν και παίρνουν ως μέλη της ομάδας της Θεραπευτικής Κοινότητας ΓΕΦΥΡΑ.
Πιο συγκεκριμένα, θα δημιουργήσουν πάνω σε εξέδρα μικρές ομάδες «ανθρώπινων αγαλμάτων» που θα αναπαριστούν σκηνές καθημερινής φροντίδας, αλλαγής, εμπιστοσύνης, ομαδικότητας και επίτευξης στόχων.
Τίτλος του θεατρικού δρώμενου είναι: «Κάδρα ανθρώπων φωνάζουν σιωπηλά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money