Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

"Ακροδεξιά στοιχεία με λοστούς, γυναικείες περούκες και γυαλιά¨ καταγγέλλει ο Νίκος Νικολόπουλος

Επίθεση περίπου 20 ατόμων έξω από το χώρο της εκδήλωσης στην Κάτω Αχαϊα


"Ακροδεξιά στοιχεία με λοστούς, γυναικείες περούκες και γυαλιά¨ καταγγέλλει ο Νίκος Νικολόπουλος Επίθεση περίπου 20 ατόμων έξω από το χώρο της εκδήλωσης στην Κάτω Αχαϊα

Την παρουσία περίπου 20 ατόμων του ακροδεξιού χώρου ορισμένα από τα οποία για να καμουφλαριστούν φορούσαν γυαλιά, ακόμη και γυναικείες περούκες και κρατούσαν μεταλλικά αντικείμενα, καταγγέλει ο βουλευτής Αχαίας της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας στο thebest.gr και σχολιάζοντας τη σημερινή επίθεση στο χώρο όπου πραγματοποιείτο η εκδήλωση στελεχών της Ν.Δ. στην Κάτω Αχαία, όπου ο ίδιος ήταν ομιλητής.
Τα άτομα αυτά, όπως λέει ο βουλευτής, ήταν κάθε άλλο παρά αγανακτισμένοι πολίτες και δεν "μπούκαραν¨ όπως έλεγαν αρχικά οι πληροφορίες, μέσα στο χώρο, αλλά τα έκαναν γυαλιά καρφιά, έξω απο αυτόν.
Κάποια στιγμή ο βουλευτής ζήτησε να πάρουν το λόγο ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους πολίτες και να πάει μέσα στην αίθουσα αντιπροσωπεία τους. Τότε, όπως λέει ο κ. Νικολόπουλος, μπήκαν στην αίθουσα δύο άτομα τα οποία κάθε άλλο παρά να τοποθετηθούν και να πουν τις θέσεις τους ήθελαν, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο ακόμη και να πετάξουν κάτω τα μικρόφωνα.Ακολούθησε έφοδος και από άλλους συγκεντρωμένους.
Απέξω τότε άρχισαν να πετάνε αυγά και γιαούρτια.
"Δεν έριξαν αυγά σε κανέναν από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, είπε ο κ. Νικολόπουλος, ο οποίος επεσήμανε ότι αυτά τα στοιχεία δρουν εδώ και καιρό στην περιοχή και πριν απο την εκδήλωση είχαν προηγηθεί απειλητικά τηλεφωνήματα, όπως έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις εκδηλώσεων στην ίδια περιοχή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money