Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

«Έρχεται» ενίσχυση για τους δήμους. περιλαμβάνει και δαπάνες μισθοδοσίας των σχολικών φυλάκων και των εργαζομένων στα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» και κοινωνική μέριμνα για τα ΑμεΑ.


Με το ποσό των 141.518.927 ευρώ ενισχύει το υπουργείο Εσωτερικών, από τους Κoινοτικούς πόρους, τους δήμους της χώρας.Με το ποσό των 141.518.927 ευρώ ενισχύει το υπουργείο Εσωτερικών, από τους Κoινοτικούς πόρους, τους δήμους της χώρας.
Με το ποσό των 141.518.927 ευρώ ενισχύει το υπουργείο Εσωτερικών, από τους Κoινοτικούς πόρους, τους δήμους της χώρας, για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών δαπανών τους, σύμφωνα με απόφαση του αρμόδιου υπουργού, Τάσου Γιαννίτση.
Το ποσό αυτό προορίζεται για κάλυψη λειτουργικών και γενικών δαπανών των δήμων και - κατά προτεραιότητα - για τις μισθοδοσίες του προσωπικού τους.
Όπως αναφέρει η απόφαση, στα αποδιδόμενα ποσά έχουν συνυπολογιστεί οι δαπάνες μισθοδοσίας του προσωπικού, των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών και των χώρων άθλησης, καθώς και για τις δαπάνες μισθοδοσίας των σχολικών φυλάκων και των εργαζομένων στα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» και κοινωνική μέριμνα για τα ΑμεΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money