Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΧΤΕΣ

Σε μια πρωτοφανή διαστρέβλωση των γεγονότων στην Αχαγιά προβαίνει ο βουλευτής Αχαίας Νικολόπουλος.
Με μια εξοργιστική του δήλωση (απευθυνόμενος σε ποιούς άραγε;) μιλά για άτομα με σιδηρολοστούς!!! παρόντες στην εκδήλωση, χαρακτηρίζει συλλήβδην όλους τους παριστάμενους ως  ακροδεξιούς, αφήνοντας και υπονοούμενα είτε για τον ανδρισμό είτε για τα κίνητρα κάποιων μεταμφιεσμένων.
Καρναβάλι έχουμε, απλά δημιουργήθηκε ένα χάπενινγκ αποκριάτικης διαμαρτυρίας, αλλά οι πολιτικοί δεν διακρίνονταν και ποτέ για την αίσθηση του χιούμορ.
Θυμίζουμε ότι πριν 10 ημέρες σε εκδήλωση του τομέα παιδείας της ΝΔ στον Αστέρα υπήρξε διαμαρτυρία Πατρινών πολιτών.
Αυτοί χαρακτηρίστηκαν από τον κ,Νικολόπουλο ως ακροαριστεροί.
Σε επόμενη διαμαρτυρία  θα δούμε άραγε να χαρακτηρίζονται οι μετέχοντες ως εξωγήινοι Αρειανοί;
Έχει χαθεί η επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα, την καθημερινότητα του ανέργου, του κόψε κόψε την σύνταξη, συνταξιούχου, του μισθού που πλέον έγινε φιλοδώρημα.
Αντί για επικοινωνιακές ασκήσεις επί χάρτου, συμβουλέυουμε τους βουλευτές να κάνουν την αυτοκριτική τους, να αναγνωρίσουν τις ευθύνες τους για το κατάντημα μιας πρώην  ανεξάρτητης χώρας σε προτεκτοράτο, με τους πολίτες της να υποφέρουν τα πάνδεινα και με κανέναν από όσους πολιτικούς ξεσκίστηκαν να κλέβουν την χώρα νάχει οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.
Αργά το βράδυ ο Νικολόπουλος επανήλθε με νέα δήλωση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, παραδίδοντας μαθήματα Δημοκρατίας και δηλώνοντας υπερασπιστής της!
Οι Αχαγιωτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money