Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ερυμάνθου

Ο Δήμος Ερυμάνθου θα συμμετέχει στη δημιουργία Αναπτυξιακής Σύμπραξης που θα την αποτελούν, ο Δήμος Ερυμάνθου, Δήμος Δυτικής Αχαΐας, Κ.Τ.Α.Δ.Α., DATARC, K.E.K., EUROPTEAM



Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ερυμάνθου

Συνεδρίασε  την Παρασκευή 17/02/2012 το Δ.Σ. του Δήμου  Ερυμάνθου όπου μεταξύ άλλων έλαβε  τις παρακάτω αποφάσεις: Συμμετοχή του Δήμου Ερυμάνθου σε Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο των «Τοπικών Δράσεων Κοινωνικής Ένταξης για ευάλωτες ομάδες».
Ο Δήμος Ερυμάνθου θα συμμετέχει στη δημιουργία Αναπτυξιακής Σύμπραξης που θα την αποτελούν, ο Δήμος Ερυμάνθου, Δήμος Δυτικής Αχαΐας, Κ.Τ.Α.Δ.Α., DATARC, K.E.K., EUROPTEAM. Στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση της Κοινωνικής και Επαγγελματικής ενσωμάτωσης των ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων (Ε.Κ.Ο.) όπως μετανάστες, Α.Μ.Ε.Α., μακροχρόνια άνεργοι κ.ά.
Συνέχιση της Λειτουργίας των Προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι» και παράταση των συμβάσεων εργασίας του προσωπικού των.
Προκήρυξη δύο θέσεων (Κοινωνική Λειτουργός και Νοσηλεύτρια) στα πλαίσια του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και υποβολή αιτήματος για την έγκριση μιας ακόμη θέσης (Νοσηλευτή/τρια) για το ίδιο Πρόγραμμα.
Έγκριση των Κανονισμών Λειτουργίας της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης και μεταφορά της αρμοδιότητας λειτουργίας των Σφαγείων στην Εταιρία.
Ορισμός διάφορων Επιτροπών, όπως Προμηθειών και Παραλαβής Έργων καθώς και εγκρίσεις πρωτοκόλλων και Ανακεφαλαιωτικών Πινάκων διαφόρων έργων και μελετών.
Υποβολή αιτήματος προς την Κ.Υ.Σ. για την πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα με συμβάσεις ορισμένου χρόνου (οδηγοί, χειριστές μηχανημάτων, εργάτες κ.α.)
Καθορισμός Τελών Διαφήμισης και Κοινόχρηστων χώρων, σύμφωνα με την Κείμενη Νομοθεσία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money