Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Έφοδος "αγανακτισμένων" στο ξενοδοχείο Αστήρ- Παρέμειναν στον χώρο επί 20 λεπτά και απειλήθηκαν επεισόδια όταν οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση προσπάθησαν να τους απωθήσουν.

Προκάλεσαν φθορές στην είσοδο του ξενοδοχείου


Τα έκαναν γυαλιά- καρφιά στο γραφείο του Αχαιού Υφυπουργού Τα έκαναν γυαλιά- καρφιά στο γραφείο του Αχαιού Υφυπουργού

Ομάδα "αγανακτισμένων" εισέβαλε πριν απο λίγη ώρα στο ξενοδοχείο Αστήρ στην Πάτρα, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση για την παρουσίαση βιβλίου του  μπασκετμπολίστα Νάσου Γαλακτερού, αλλά και εκδήλωση της πολιτευτή της Ν.Δ. Πηνελόπης Παναγιωτοπούλου. Οι αντεξουσιαστές μπήκαν απο την είσοδο της οδού Αγίου Ανδρέου, κρατούσαν πανώ που ανέγραφε "ψωμί, παιδεία, ελευθερία", φώναζαν συνθήματα κατά του Μνημονίου και προκάλεσαν  φθορές στην είσοδο του ξενοδοχείου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαδηλωτές αναζητούσαν τον βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, στην εκδήλωση της κ. Παναγιωτοπούλου για να τον προπηλακίσουν.
Παρέμειναν στον χώρο επί 20 λεπτά και απειλήθηκαν επεισόδια όταν οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση προσπάθησαν να τους απωθήσουν.
Οι άγνωστοι συνέχισαν το έργο τους προκαλώντας   ζημιές στο γραφείο του υφυπουργού Άμυνας, βουλευτή Αχαίας Κώστα Σπηλιόπουλου, στην οδό Μαιζώνος, αφού έκαναν κομμάτια την πόρτα. Αναποδογύρισαν γραφεία και έσπασαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους.  Οι αντεξουσιαστές συνεχίζουν την πορεία τους στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ σε επιφυλακή βρίσκεται ισχυρή δύναμη της αστυνομίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money