Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Άρχισαν τα όργανα: Εισβολή "αγανακτισμένων" πολιτών σε εκδηλώσεις πολιτευτών - Δείτε βίντεο



Μαζική εισβολή "αγανακτισμένων" πολιτών που πραγματοποιούσαν πορεία, πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 19.00 χθες το απόγευμα στο κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας Αστήρ.

Στο ξενοδοχείο πραγματοποιούνταν εκείνη την ώρα δύο εκδηλώσεις, η μία της γραμματέως του τομέα Παιδεία και Θρησκευμάτων, Πηνελόπης Παναγιωτοπούλου με θέμα "Για το σχολείο που μας αξίζει: Μαθήματα κοινής λογικής", ενώ η άλλη αφορούσε την παρουσίαση του βιβλίου του Νάσου Γαλακτερού, στην οποία παρουσιάστρια ήταν η τ. βουλευτής Αχαΐας κα Νατάσα Ράγιου.
Ειδικότερα, όπως βλέπετε και στο ερασιτεχνικό βίντεο, ομάδα "αγανακτισμένων" πολιτών ανέβηκε στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου όπου πραγματοποιούνταν η εκδήλωση και διέκοψε την εκδήλωση. Κάποιοι εξ αυτών κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις εναντίον της κας Παναγιωτοπούλου και των υπόλοιπων πολιτευτών.

Οι βουλευτές και πολιτευτές που παραβρίσκονταν στην εκδήλωση αναγκάστηκαν να φυγαδευτούν από την αίθουσα. Προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο ισόγειο του κτιρίου.

Να σημειωθεί ότι η ίδια ομάδα προκάλεσε ζημιές και στο πολιτικό γραφείου του υφυπουργού Εθνικής Αμυνας, κ. Σπηλιόπουλου.
Το βίντεο και το κείμενο προέρχονται από το newsplus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money