Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

«Δύμαια» 2012 στις 24 Μαρτίου στην Κάτω Αχαΐα, από τον Γ.Σ. Δύμης και τον ΠΟΠ

Η αντίστροφη μέτρηση για τον ποδηλατικό αγώνα «Δύμαια» 2012 που θα γίνει στις 24 Μαρτίου στην Κάτω Αχαΐα, από τον Γ.Σ. Δύμης και τον ΠΟΠ, έχει ξεκινήσει καθώς ήδη υπάρχουν πολλές συμμετοχές από αθλητές της περιοχής.
Ο αγώνας αφορά την κατηγορία ποδηλασία δρόμου σε κυκλική διαδρομή (σιρκουί) και θα υπάρχουν κατηγορίες για μίνι, παμπαίδες, παγκορασίδες, παίδες, νεανίδες, κορασίδες και γυναίκες ενώ θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.
Η διαδρομή θα είναι από την Πλατεία Δημοκρατίας Κ. Αχαΐα,  στροφή δεξιά στην οδό Αράξου, στο δρόμο για Αλυκές μετά αμέσως της Σ. Γραμμές δεξιά, παραλία Κ. Αχαΐας, αντλιοστάσιο αεροπορίας, στροφή δεξιά, στην παλαιά εθνική οδό Πατρών-Πύργου, Σ. Σταθμός και πλατεία Δημοκρατίας τερματισμός.
Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν μετά την λήξη όλων των αγώνων στην πλατεία  Δημοκρατίας δίπλα στην εκκλησία Τίμιος Σταυρός . Οι αθλητές θα προσέρχονται  με την αθλητική τους ενδυμασία. Εφόσον συμπληρωθούν οι κατηγορίες θα  βραβευτούν ξεχωριστά τα αγόρια με τα κορίτσια στα μίνι μικρά και μίνι μεγάλα.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Ο.Π. και  έχουν δελτίο θεωρημένο για το 2012 ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής : Θα γίνουν δεκτές έως 21/3/2012 και στα    fax:2693025470  ή καλύτερα για τους διοργανωτές  στο Email:gcdimi@gmail.com.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Απλά ήθελα να αναγνωρίσω πόσο απολαμβάνω αυτό το δείχνουν ως ένα podcast και πόσο μεγάλη είναι αυτό το επεισόδιο ήταν ιδιαίτερα. Ευχαριστώ!

στολες αποκριας

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money