Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ecomobility 2011-2012 στο Πνευματικό Κέντρο Φαρών

Τα παιδιά έκλεψαν και πάλι την παράσταση


Ecomobility 2011-2012 στο Πνευματικό Κέντρο Φαρών Τα παιδιά έκλεψαν και πάλι την παράσταση

«Το Γυμνάσιο Φαρών είναι το μοναδικό σχολείο της Δυτικής Ελλάδας, που συμμετέχει για 7η συνεχή χρονιά στην εκστρατεία Ecomobility, καθιερώνοντάς την ως θεσμό στη συνείδηση των μαθητών του». Αυτή ήταν η χαρακτηριστική έκφραση του Δημάρχου Ερυμάνθου κ. Θάνου Καρπή, αλλά και η διαπίστωση όλων των παρευρισκομένων στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 στο Πνευματικό Κέντρο Φαρών, όπου οι μαθητές παρουσίασαν για αξιολόγηση τη φετινή εργασία τους, ενώ τους διαβεβαίωσε πως «ο Δήμος θα είναι πάντα στο πλευρό τους και θα στηρίζει τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες τους».
Το Γυμνάσιο Φαρών έχει καταφέρει να αποσπά βραβείο ή έπαινο κάθε χρονιά, κερδίζοντας τη φιλοξενία των μαθητών στην κατασκήνωση eco-camp στη Ροδέα Καλαβρύτων. Την περίοδο 2005-06 1ο ειδικό βραβείο για το θεατρικό, 2006-07 2η θέση για την κατασκευή, 2007-08 2η θέση για το θεατρικό, 2008-09 1ο βραβείο κατασκευής και 2009-10 1ο βραβείο θεατρικού, κ.ά.
Στη φετινή αξιολόγηση οι μαθητές εξέπληξαν και πάλι το κοινό και τους αξιολογητές, τόσο με την πρωτότυπη κατασκευή τους (βιβλίο οικολογικής μετακίνησης - ξύλινη κατασκευή με ανακυκλώσιμα υλικά), όσο και με τα κείμενα και την παρουσίαση του μουσικοχορευτικού δρώμενου.
Εκτός από τους μαθητές, επαίνους παρέλαβαν από τον κ. Ζαφειρόπουλο υπεύθυνο της εκστρατείας Ecomobility και τον υπεύθυνο συντονισμού ECOCITY για τη Δυτική Ελλάδα κ. Γιώργο Ραβασόπουλο, η υπεύθυνη καθηγήτρια και Ειρήνη Καραμπέτσου, ο δ/ντής του σχολείου κ. Γεωργόπουλος και ο Δήμος Ερυμάνθου για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.
Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, οι Βουλευτές Μαρία Κυριακοπούλου και Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Γιάννης Σουβαλιώτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, ο αξιολογητής-μέλος του Συλλόγου Περιβάλλοντος Χάρης Κολυπέρας, οι εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων, οι γονείς, αλλά και πλήθος κατοίκων της περιοχής που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και τις ευχές τους για μια ακόμη επιτυχία.
the best

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money