Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΜΠΑΡΑΖ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ. ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Την Τετάρτη 28/3/ δύο κρούσματα ληστειών σε σπίτια στην Κάτω Αχαία έλαβαν χώρα.
Συγκεκριμένα περί ώρα 11.30 εθεάθη ΙΧΕ με ελληνικές πινακίδες στο οποίο επέβαιναν μία γυναίκα ως οδηγός και 2 άνδρες ως συνεπιβάτες στην περιοχή του δεύτερου δημοτικού σχολείου.Αποβιβασθέντες, οι δύο άνδρες εισέβαλαν σε οικία όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι.
Με την απειλή μαχαιριού και αφού ερεύνησαν τον χώρο , απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, και απεχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Την ίδια περίπου ώρα απο ΙΧΕ με βουλγαρικές πινακίδες 2 άνδρες εισέβαλλαν σε οικία στην περιοχή του πρώτου δημοτικού σχολείου.
Εκείνη την ώρα βρισκόταν στην οικία της ηλικιωμένη, την οποία αφού την ακινητοποίησαν,ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού, και αφού δεν βρήκαν τίποτα, άρπαξαν το χρυσό σταυρό που φορούσε η παθούσα.
Απεχώρησαν δε, εγκαταλείποντας το όχημα, αφού πρώτα της είπαν<<τράβα στην αστυνομία να μας κλάσει τα αρχ....α>>
Συνδυάζοντας τα γεγονότα με τα συμβάντα στην οικία στην Λακόπετρα, καθώς και το προχτεσινό στην Βίδοβα, όπου είχαμε και ομηρίες, καταλήγουμε στο ότι είμαστε μια ανοχύρωτη περιοχή, που πλέον μαστίζεται απο την εγκληματικότητα κάθε μορφής
Τα ανωτέρω δεν τα πλροφορηθήκαμε απο κάποιο αστυνομικό δελτίο τύπου. αλλά απο πληροφορίες που προέρχονται απο  συγγενείς των παθόντων
Γνωρίζουμε τα ονόματα των θυμάτων, τα οποία είναι κατατρομαγμένα, αφου ποτέ δεν φαντάζονταν ότι μέρα μεσημέρι, θα δέχονταν επίθεση στο σπίτι τους.
Ως πότε θα παρατηρούμε αβοήθητοι το έλλειμα αστυνόμευσης στην  περιοχή;
Ποιές είναι οι πρωτοβουλίες που προτίθενται να αναλάβουν οι φορείς με πρώτο τον Δήμαρχο;
Η μήπως για την Δημοτική Αρχή προέχουν οι δράσεις για ανακύκλωση και παρουσίαση βιβλίων, σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών;
Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την αυτοδικία μετατρεπόμενοι σε ζούγκλα ενόπλων;
Οι Αχαγιώτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money