Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΤΡΑΓΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ. Ο ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΥΓΓΕΝΕΥΕ ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΘΑΝΑΣΗ ΣΑΜΙΚΟ Ε

Πολλά ερωτηματικά δημιουργεί η συγγενική σχέση του αυτόχειρα Αθ. Σαμίκου με τον σημερινό νεκρό Βασίλειο Σαράντη.Η σύνδεση των 2 αυτοκτονιών είναι προφανής. Ελπίζουμε οι διωκτικές αρχές να ξετυλίξουν το κουβάρι που συνδέει τις 2 οικογένειεςΔεν θα αναφέρουμε την συγγενική σχέση που συνέδεε τους δύο αυτοχειριασθέντες.
Οικογενειακοί φαίνεται πως είναι τελικά οι λόγοι που οδήγησαν τον 68χρονο άνδρα που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης νεκρός στο χωράφι του στο Λάππα Αχαίας, στο να δώσει τέλος στη ζωή του με μια κυνηγετική καραμπίνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, στην τσέπη του βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε ακριβώς τα αίτια που τον οδήγησαν στο να βάλει τέλος στη ζωή του, όμως ακόμα δεν έχουν γίνει ακριβώς γνωστά.
Ο άνδρας εντοπίστηκε γύρω στη 1 το μεσημέρι από αστυνομικούς στο Λάππα και είχε αυτοπυροβοληθεί με δίκαννο κυνηγετικό όπλο, τύπου καραμπίνα που κατείχε νόμιμα, η οποία βρέθηκε δίπλα ακριβώς από το άψυχο σώμα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 68χρονος, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του και αυτοπυροβολήθηκε στο θώρακα με το κτύπημα να είναι καίριο και είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει επί τόπου την τελευταία του πνοή.
Αρκετοί συγχωριανοί του άκουσαν τους πυροβολισμούς και ενημέρωσαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας μαζί με τους κατοίκους πήγαν στο σημείο, όμως δυστυχώς δεν κατάφεραν να τον προλάβουν ζωντανό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money