Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Καθολική η συμμετοχή των εργαζομένων στην κινητοποίηση στον Δήμο της Δυτικής Αχαΐας

Αύριο Πέμπτη 22-3-2012 στις 10 π.μ συγκέντρωση στο Γκαράζ και πορεία στο Δημαρχείο μαζί με όλους τους εργαζόμενους του Δήμου.
Την Παρασκευή 23-3-2012 στις 11 π.μ καλούμε όλους τους εργαζόμενους της περιοχής, αλλά και τους φορείς της πόλης, να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο
Καθολική ήταν σήμερα 21-3-2012 η συμμετοχή των εργαζομένων στην κινητοποίηση στον Δήμο της Δυτικής Αχαΐας στις τεχνικές υπηρεσίες και την καθαριότητα. Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Αχαίας αναφέρει:
"Οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε αυτή την κινητοποίηση προκειμένου να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, αφού ο Δήμαρχος κ. Παναγιωτόπουλος συνεχίζει να εμπαίζει τους εργαζόμενους και να  αδιαφορεί, αρνούμενος να  καταβάλει τα δεδουλευμένα ενός χρόνου και τα  προβλεπόμενα από την Συλλογική Σύμβαση  στα βαριά & ανθυγιεινά επαγγέλματα.
Τα ατομικά μέσα προστασίας των εργαζομένων, την παροχή 1  λίτρου γάλακτος την ημέρα, (όπως ορίζει ο νόμος ) την παρακράτηση  δεδουλευμένων αδικαιολόγητα πάνω από ένα χρόνο - νυχτερινή εργασία.
Με πρόσκληση του Κλαδικού Συνδικάτου των Ο.Τ.Α Ν. Αχαΐας, οι εργαζόμενοι  συγκεντρώθηκαν στο Γκαράζ της καθαριότητας έκαναν συνέλευση και συζήτησαν την στάση της Δημοτικής Αρχής, εξέλεξαν επιτροπή αγώνα και αποφάσισαν την κλιμάκωση του αγώνα.
Επίσης συζητήθηκε το μεγάλο πρόβλημα των εργαζομένων που εργάζονται στον Δήμο εδώ και πολλά χρόνια  χωρίς σύμβαση εργασίας , χωρίς ασφάλιση και απλήρωτοι.
Αύριο Πέμπτη 22-3-2012 στις 10 π.μ συγκέντρωση στο Γκαράζ και πορεία στο Δημαρχείο μαζί με όλους τους εργαζόμενους του Δήμου.
Την Παρασκευή 23-3-2012 στις 11 π.μ καλούμε όλους τους εργαζόμενους της περιοχής, αλλά και τους φορείς της πόλης, να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο και να εκφράσουν την στήριξη και την συμπαράστασή τους στον αγώνα  για τα δίκαια αιτήματα μας. 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
- Την  καταβολή τώρα των δεδουλευμένων που μας χρωστάει η Δημοτική Αρχή πάνω από ένα χρόνο.
- Την υλοποίηση της Σ. Σ. Εργασίας  για την Υγιεινή & Ασφάλεια των εργαζομένων.
- Καμία απόλυση  συμβασιούχου. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους χωρίς όρους."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money