Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗΣ


"Αναγκαία η συνέχιση λειτουργίας της Αχαϊκής τράπεζας"

"Σκεπτικισμό προκαλεί η στάση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος να αρνηθεί να επανεξετάσει το θέμα της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας"

Ο υπ. βουλευτής Αχαίας της Ν.Δ. Γιώργος Καραμαλίκης σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
"Σκεπτικισμό  προκαλεί η στάση του  Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου να αρνηθεί να επανεξετάσει το θέμα της μη αναστολής αφαίρεσης της άδειας της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας, στη σημερινή συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο Ευάγγελο Φλωράτο.
Δεκαοκτώ χιλιάδες (18.000) πολίτες της Αχαΐας, μέτοχοι της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας, αρνούνται την αναστολή της αφαίρεσης της άδειας, προκειμένου να προβούν σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ώστε να καλυφθεί το έλλειμμα που εμφανίζεται και να λειτουργήσει η τράπεζα κανονικά.
Είναι κρίμα σε αυτή την κρίση που ζούμε να αφήσουμε 120 ανέργους, την στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα λειτουργίας.
Φαίνεται ότι ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και σημερινός Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με την υπογραφή του συνέβαλε για ακόμα μια φορά στην περαιτέρω κατάρρευση της οικονομίας της Πάτρας και του Νομού Αχαΐας.
Όλοι αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία που διακατέχει τους εμπόρους και τους επιχειρηματίες μιας και φοβούνται ότι θα υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις στην ήδη εξουθενωμένη, λόγω της οικονομικής κρίσης, επιχειρηματικότητα.
Εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή μου τόσο στους εργαζόμενους που απειλούνται με τον εφιάλτη της ανεργίας, όσο και στην διοίκηση της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας, θεωρώ ότι η συνέχιση της λειτουργίας της τράπεζας είναι αναγκαία, όχι μόνο για την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας, αλλά και επειδή συντελεί στην απαιτούμενη εξυπηρέτηση της ρευστότητας της οικονομίας της πόλης που δοκιμάζεται από την σημερινή οικονομική κρίση."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money