Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΜΕΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΑΧΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Ένταση επικράτησε σήμερα το απόγευμα έξω από τα γραφεία της Αχαϊκής στην Ρήγα Φεραίου κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των μικρομεριδιούχων. Μερίδα των συγκεντρωμένων απέδωσαν ευθύνες στα μέλη της Διοίκησης κατηγορώντας τα ότι τους είχαν αφήσει στο σκοτάδι και δεν τους είχαν γνωστοποιήσει την κατάσταση ως έχει προκειμένου να είναι προετοιμασμένοι και να αντιδράσουν κατά βούληση.
Κάποιοι ισχυρίζονταν ότι έπεσαν θύματα κομπίνας και απειλούσαν ότι οι υπεύθυνοι θα κληθούν να λογοδοτήσουν. Δεν έλειψαν και τα επεισόδια καθώς ομάδα των εργαζομένων προπηλάκισε τον μικρομέτοχο Δημοτικό σύμβουλο Δυτικής Αχαίας Π. Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος όταν είδε πως η διοίκηση της τράπεζας δεν ρευστοποιούσε τις μετοχές της κόρης του, προσέφυγε στην Τράπεζα της Ελλάδος, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να αποκαλυφθεί το μεγάλο πρόβλημα της Τράπεζας. Οι συγκεντρωμένοι του πέταξαν μπουκάλια και του απηύθυναν ύβρεις.
Η επίθεση στον κ. Τριανταφυλλόπουλο αποδοκιμάστηκε από τους πολίτες που σχολίαζαν ότι έτσι δεν πρόκειται να βρουν το δίκιο τους, οι μικρομεριδιούχοι.

Παρών στη συγκέντρωση ήταν και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αρσιτεράς Νίκος Τσούκαλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money