Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Η Αχαγιά '82 ετοιμάζει εκδρομή για το Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου

Ενημέρωση απο τον σύλλογο της Κάτω Αχαγιάς



Η Αχαγιά '82 ετοιμάζει εκδρομή για το Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου Ενημέρωση απο τον σύλλογο της Κάτω Αχαγιάς

Η ΑΥΓΕΡΟΣ Α.Ε ΑΧΑΓΙΑ 82 ενημερώνει τους μικρούς αθλητές των Ακαδημιών της αλλά και των υπολοίπων τμημάτων καθώς επίσης σε όσους μικρούς μαθητές επιθυμούν, ότι θα διοργανώσει μονοήμερη εκδρομή στην Αθήνα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ο.Α.Κ.Α για τον αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ρόδου. Οι αθλητές της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης και πρωταθλητής Ελλάδας Παναθηναικό. Θα υπάρχουν τρία  λεωφορεία για την Αθήνα και όλα τα έξοδα θα τα καλύψει το σωματείο.

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση της Κ.Α.Ε Παναθηναϊκός για την τιμή που έκανε στο σωματείο μας, προσκαλώντας μας στον παραπάνω αγώνα για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος".

Λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού η διοργανώτρια αρχή (ΕΣΑΚΕ) δεν έχει ορίσει την ημερομηνία του αγώνα, και θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση για την ημέρα και ώρα αναχώρησης για την Αθήνα.
Για περισσότερες πληροφορίες θα μπορείτε να απευθύνεστε στον Γεν.Γραμματέα Αναγνωστόπουλο Τάσο (6936561226) και τον υπεύθυνο Ακαδημιών Δελάρτα Μιχάλη (6932051734).
the best
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money