Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

τον εκλεψαν ενω εκανε μπανιο στα νιφοραιικα

Πήγε για μπάνιο στην παραλία των Νιφορέικων αλλά στάθηκε άτυχος ένας 45χρονος Πατρινός καθώς άγνωστοι του άνοιξαν το αυτοκίνητο και του έκλεψαν χρήματα και προσωπικά έγγραφα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που είναι μόνιμος κάτοικος Πατρών, είχε μπει στη θάλασσα για το μπάνιο του και δεν αντιλήφθηκε ότι κάποιος ή κάποιοι επιτήδειοι την ίδια ώρα είχαν βάλει στόχο το παρκαρισμένο αυτοκίνητο του το οποίο άνοιξαν και του αφαίρεσαν το ποσό των 35 ευρώ που είχε αφήσει εκεί καθώς και απαραίτητα προσωπικά έγγραφα του όπως αστυνομική ταυτότητα, κάρτες τραπέζης, δίπλωμα οδήγησης, κ.α.
Ο παθών δήλωσε το συμβάν στην αστυνομία και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κάποιον δράστη Βουλγαρικής υπηκοότητας που ενδεχομένως να έχει «ξαναχτυπήσει» στην περιοχή.
Πάντως τώρα που καλοκαιριάζει πρέπει όλοι όσοι πηγαίνουν για μπάνιο στη θάλασσα να προσέχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και το κυριότερο να μην αφήνουν εκτεθειμένα στα αυτοκίνητα τους τσαντάκια, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα είδη που μπορεί να γίνουν στόχος κλεφτών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money