Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Μήνυμα αντιδημάρχου Δυτ. Αχαΐας Χ. Νικολάου για τις Πανελλήνιες

Μήνυμα συμπαράστασης και αισιοδοξίας προς τους μαθητές που ετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, οι οποίες ξεκινούν τη Δευτέρα, έστειλε ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Δήμου Δυτ. Αχαΐας, Χρήστος Γεωρ. Νικολάου. Το μήνυμα έχει ως εξής:

"Μια ακόμη δύσκολη και απαιτητική χρονιά φθάνει στο τέλος της. Όμως κάθε τέλος δεν είναι τίποτε άλλο από μια στιγμή της ζωής. Μια στιγμή στον διαρκή αγώνα της ζωής.
Τη Δευτέρα ξεκινά μια σημαντική δοκιμασία για όλους σας. Μια προσπάθεια εισόδου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της Χώρας. Τις ημέρες που έρχονται να οπλιστείτε με σωματική - ψυχική δύναμη και κουράγιο. Η απουσία του άγχους θα σας βοηθήσει στην καλύτερη δυνατή απόδοσή σας. Όλοι μας, συμπεριλαμβανομένου των καθηγητών και των γονιών σας, ήμαστε αμέριστοι συμπαραστάτες αυτής σας της προσπάθειας.

Να θυμάστε πως το μέλλον σας δεν εξαρτάται μόνο από το αποτέλεσμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Είμαι πεπεισμένος πως τα εφόδια που αποκομίσατε καθ' όλη τη διάρκεια της δωδεκάχρονης μαθησιακής σας πορείας, θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας
Χρήστος Γεωρ. Νικολάου"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money