Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΝΙΚΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ Ν.Δ. ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Με αφορμή την ψηφοφορία της Κυριακής, ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Ι. Νικολόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κοινωνική οργή που καταγράφηκε στις κάλπες, δεν αναιρεί και δεν διαγράφει την αγάπη των πολιτών για την πατρίδα, την αγωνία και την ανησυχία τους για την πορεία της χώρας.

Τώρα πολύ περισσότερο είναι ώρα βαριάς ευθύνης, κυρίως για τους πολιτικούς που βλέπουν την πολιτική ως πεδίο αναμέτρησης με τις προκλήσεις του Έθνους και τις ανάγκες της κοινωνίας και της χώρας.

Οι εξελίξεις που διαμορφώθηκαν ξεπερνούν όσους μπήκαν στην πολιτική για να αποκτήσουν προσωπική εξουσία και να απολαύσουν προνόμια,  ή για να εισέλθουν στα σαλόνια του life style.

Τώρα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τα σοβαρά, τώρα είναι η στιγμή να αναμετρηθούμε με τα δύσκολα, αδιαφορώντας για την προσωπική μας τύχη και για το τυχόν προσωπικό ή πολιτικό κόστος, προτάσσοντας το συμφέρον του Έθνους, της πατρίδας, της χώρας, των Ελλήνων.
Τη δύναμη που μού δώσατε εκλέγοντάς με και πάλι βουλευτή, θέλω να είστε βέβαιοι πως θα την καταθέσω συμβολή στην εύρεση πολιτικής λύσης και διεξόδου για τη χώρα και τη δοκιμαζόμενη περιοχή της Αχαΐας.

Στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά που από χθες το βράδυ έχει στα χέρια του τις τύχες του Έθνους, δεσμεύομαι να δώσω χωρίς ίχνος προσωπικής ιδιοτέλειας, τον αγώνα για την πατρίδα, την Αχαΐα, τους πολίτες του μόχθου και της καθημερινής προσπάθειας.

Για την ελπίδα που δικαιούμαστε, για την ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσουμε!»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money