Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΙ ΜΕ ΦΤΗΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ


Πάτρα:Ο Εμπορικός σας καλεί, βγείτε για ψώνια

Άλλη μία εβδομάδα χαμηλών τιμών και ευκαιριών από τα εμπορικά καταστήματα της Πάτρας από Δευτέρα 28/5/2012 έως Σάββατο 2/6/2012 μαζί με πολλές εκπλήξεις.
Ο Ε.&Ε.Σ.Π. ανταποκρίνεται στην εμπιστοσύνη και στήριξη των καταναλωτών στα τοπικά καταστήματα και διοργανώνει εκδηλώσεις στην Πλατεία Γεωργίου την:

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 από ώρα 18:30 έως 21:30
Θα διεξαχθεί επίδειξη μόδας Fashion show Summer 2012' με την συμμετοχή καταστημάτων του Εμπορικού συλλόγου όπου θα διαφημίσουν τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους.
• Συμμετέχουν 15 επώνυμα μοντέλα για την επίδειξη μόδας .
• Παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η γνωστή δημοσιογράφος του STAR channel Κατερίνα Τσέλη η οποία θα κάνει συχνή αναφορά στα καταστήματα που θα συμμετάσχουν στο fashion show. Επαγγελματίας στυλίστας αναλαμβάνει την σωστή παρουσίαση μιας εντυπωσιακή επίδειξης
• Έμπειρος επαγγελματίας DJ από το Villa Mercedes, θα αναλάβει να ψυχαγωγεί το κοινό πριν την έναρξη της εκδήλωσης μόδας και επαγγελματίας ηχολήπτης .
• Στην επίδειξη θα συμμετέχουν 30 καταστήματα του Εμπορικού Συλλόγου, τα οποία θα δείξουν τα προϊόντα τους στη πασαρέλα ( ως πέντε σύνολα το κάθε κατάστημα).
Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012 από ώρα 19:00 έως 21:30
Θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με τους διαχρονικούς και αγαπητούς στο κοινό καλλιτέχνες, τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Γιοκαρίνη, και το συγκρότημα DOMENICA.
Σάββατο 2 Ιουνίου 2012 από ώρα 11:30 έως 13:30
Θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με animators ( όπως παντομίμα, κτλ )που θα διασκεδάσουν το κοινό και θα δημιουργήσουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Το Δ.Σ. του Ε.&Ε.Σ.Π. ευχαριστεί το Δήμο Πατρέων και προσωπικά τον Δήμαρχο
κο Ιωάννη Δημαρά για την στήριξη των εκδηλώσεων καθώς και το Επιμελητήριο Αχαΐας για την συμμετοχή του .
pelop.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money