Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΜΑΙΩΝ

Θεωρούμε ότι ήταν θέμα χρόνου στο να φτάσουμε σε ένα συμβάν τέτοιας βαρύτητος στον Δήμο Δυμαίων.
Το διαίρει και βασίλευε της Διοίκησης , με τον διαχωρισμό των υπαλλήλων σε καλά η κακά παιδιά, και της διάκρισης μεταξύ δικών μας και των άλλων μαθηματικά θα οδηγούσε εδώ.
Εξάλλου η Δημοτική Αρχή έχει αποδείξει αφενός την εκδικητικοτητά της εναντίον των εργαζομένων, με τις απολύσεις και τις παραστάσεις εναντίον τους στα δικαστήρια,αφετέρου με τις αρθρόες προσλήψεις συγγενών της και συμπατριωτών της, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας.
Στο γεγονός συμμετείχαν συνδικαλιστής του αγωνιστικού σωματείου του Δήμου (κάνουμε διάκριση γιατί υπάρχει και σωματείο φίλα προσκείμενο στην διοίκηση) και ο προιστάμενος της υπηρεσίας.Σημειωτέον δεν είναι η πρώτη φορά που εργαζόμενοι έρχονται σε προστριβή με τον συγκεκριμένο προιστάμενο ο οποίος απολαμβάνει της πλήρης στήριξης του αρμοδίου Αντιδημάρχου στον οποίο και προσφεύγει για να αναφέρει τα πάντα όπως καταγγέλουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.
Απλήρωτοι εργαζόμενοι οι οποίοι  το μόνο που εισπράττουν απο τα Χριστούγεννα είναι ψεύτικες υποσχέσεις,άνθρωποι που ούτως η άλλως έχουν υποστεί την μείωση του εισοδηματός τους και αναμένουν εις μάτην να πληρωθούν  υπερωρίες και Σαββατοκύριακα, σε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου υπάρχουν παιδια και αποπαίδια συνιστούν ένα εκρηκτικό μείγμα το οποίο εκτονώθηκε δυστυχώς με αυτό τον τρόπο.
Υπήρξε άγρια συμπλοκή, η οποία κατέληξε στον ξυλοδαρμό του ενός ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Το καζάνι που έβραζε ξέσπασε εκεί, και η Δημοτική αρχή η οποία ενθάρρυνε την δημιουργία των συνθηκών αυτών ανεχόμενη τους <<ανθρώπους>> της σε βάρος των εργαζομένων κοιτάει αδιάφορη τα τεκταινόμενα και τον σαφή πλέον διαχωρισμό των υπαλλήλων.
Είμαστε σίγουροι ότι τούτη την φορά θά υπάρξει ΕΔΕ, εν αντιθέσει με την υπόθεση με τα οχήματα που εξαφανίστηκαν και τον υπάλληλο που εμπλέκεται στις παράνομες άδειες παραμονής.
Το γιατί θα συμβεί αυτό;Απλά  θεωρούμε αυτονόητο η Διοίκηση να υπερασπίσει τις επιλογές της 
Υπενθυμίζουμε το ρητό: Όσοι έσπειραν ανέμους στο τέλος θέρισαν θύελλες.
Οι Αχαγιώτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money