Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ραυτακόπουλος: "Εκτός τόπου και χρόνου η δημοτική αρχή"


Η αντιπολίτευση του Θανάση Ραυτακόπουλου στο δήμο Δυμαίων, εγκαλεί τη δημοτική αρχή του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου ότι επιβαρύνει τους δημότες με ένα νέο "χαράτσι". Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της αντιπολίτευσης έχει ως εξής:

" Η Δημοτική Αρχή του κου Παναγιωτόπουλου για άλλη μία φορά αποδεικνύει ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Οι Δημοτικοί μας άρχοντες απ΄ ότι φαίνεται συμπεριφέρονται σαν τους άρχοντες άλλων εποχών που δεν είχαν καμία επαφή με το λαό και την κοινωνία. Ψάχνουν να βρουν συνεχώς τρόπους να φορολογήσουν τους Δημότες προκειμένου να συντηρήσουν τις στρατιές των πάσης φύσεως συμβασιούχων του Δήμου εφαρμόζοντας μικροπολιτική σε όλο της το μεγαλείο.
Επέβαλαν χωρίς να συζητηθεί πουθενά και χωρίς να ενημερώσουν κανέναν Δημοτικά τέλη στα αρδευτικά τιμολόγια της ΔΕΗ.
Όποιος πληρώνει ρεύμα για πηγάδι ή γεώτρηση θα του έρθουν στο λογαριασμό να πληρώσει και Δημοτικά Τέλη που αντιστοιχούν σε 10 τετραγωνικά κτίσματος.
Πέρα από τη νομιμότητα της πράξης αυτής που θα ελεγχθεί αφού προβούμε στις αναγκαίες ενέργειες, δείχνει και την αναλγησία της Δημοτικής Αρχής στο σύνολό της αφού ακόμα και όταν το καταγγείλαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο ούτε ένας σύμβουλος της πλειοψηφίας δεν αντέδρασε, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι είναι σύμφωνοι και συνένοχοι στη λογική και την τακτική αυτή.
Εμείς ως παράταξη θα αγωνιστούμε με κάθε τρόπο να ακυρωθεί αυτό το χαράτσι που το θεωρούμε τόσο παράνομο όσο και ανήθικο".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money