Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Εξιχνιάστηκε  και ταυτοποιήθηκε ο δράστης,  της απόπειρας ένοπλης ληστείας που συνέβη πριν πέντε ημέρες, σε κοσμηματοπωλείο στην Κάτω Αχαΐα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 26χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για απόπειρα ληστείας και παράνομη κατοχή και χρήση όπλου. Ειδικότερα την 10-5-2012 το πρωί, ο 26χρονος εισήλθε προφασιζόμενος τον πελάτη σε κοσμηματοπωλείο 67χρονου ημεδαπού.
Όταν εισήλθε στο κατάστημα ο δράστης προσπάθησε να παραπλανήσει τον ιδιοκτήτη ζητώντας να παραλάβει μία αλυσίδα που είχε παραγγείλει προ ημερών.  Ο κοσμηματοπώλης παρατήρησε ότι άλλαξε μπλούζα εκτός του καταστήματος και στην τσάντα του διακρινόταν πιστόλι. Στην πάλη που ακολούθησε ο 26χρονος πυροβόλησε τέσσερις φορές εντός του καταστήματος και τράπηκε σε φυγή χωρίς να αφαιρέσει τίποτα.
Απο την έρευνα που επακολούθησε απο την Ασφάλεια Πάτρας με την επικουρία του Α.Τ.Κάτω Αχαίας προέκυψε ότι δράστης της ένοπλης ληστείας ήταν ο 26χρονος. Σημειώνεται ότι ο 26χρονος είχε συλληφθεί πριν πέντε χρόνια περίπου, από τις αστυνομικές αρχές για μεταφορά και κατοχή 125 κιλών κάνναβης και είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money