Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ.

Απευθυνθήκαμε στον συντοπίτη μας , Πρόεδρο, του Σωματείου πολυτέκνων Αχαίας κ.Παναγιωτόπουλο, για το μείζον θέμα της οικογένειας που βιώνει την έσχατη ανέχεια.
Ο κ Παναγιωτόπουλος ήταν αφοπλιστικός και χειμαρρώδης.<<Έχουμε βοηθήσει οποιονδήποτε Πολύτεκνο έχει προσφύγει σε μας και μάλιστα με διάφορους τρόπους,απο εξόφληση λογαριασμών, μέχρι χορήγηση φαρμάκων.Την συγκεκριμένη οικογένεια την έχουμε βοηθήσει 2 φορές χωρίς να θέλω να αναφερθώ στο είδος της βοήθειας.
Υπάρχουν όμως ειδικές υπηρεσίες για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων, τα οποία δυστυχώς όλο και θα πολλαπλασιάζονται.Υπάρχει και ο κοινωφελής τομέας του Δήμου  Δυμαίων με κοινωνικές υπηρεσίες και διοικητικό συμβούλιο.Ας γίνει παρέμβαση και απο την συγκεκριμένη υπηρεσία,για την οποία γνωρίζουμε ότι  έχουν ήδη προσφύγει σε αυτήν.Το τι έπραξε η τι προτίθεται να πράξει η συγκεκριμένη υπηρεσία το γνωρίζουν οι ίδιοι.Εμείς σαν σωματείο βοηθάμε και φυσικά και πάλι θα βοηθήσουμε όπου χρειαστεί η επεμβασή μας.>>
Τελικά ο κοινωνικός τομέας γιατί υφίσταται; Η αποστολή του είναι υποτίθεται αυτή: Η προσφορά βοήθειας και η αντιμετώπιση προβλημάτων κοινωνικής φύσεως.
Η μήπως λανθάνουμε και δίνεται προτεραιότητα σε προσωπικής φύσεως θέματα και όχι κοινωνικά;
Υπάρχει κάποιος απολογισμός των δράσεων του κοινωνικού τομέα όπως ο νόμος ορίζει για την δημοσιευσή του;
Προτίθεται η Αντιπολίτευση να ασκήσει έλεγχο επ αυτού;
Έχουν επικοινωνήσει μαζί μας πολίτες οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν βοήθεια.Θα τους ενημερώσουμε με εμειλς η τηλέφωνα για τον τρόπο που μπορούν να το κάνουν.
Δεν θα δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία της οικογένειας σεβόμενοι το δράμα τους.
Προς ενημέρωση.Υπάρχει και άλλο ένα κοινωνικό δράμα στην κοντινή μας περιοχή με μία κυρία ανάπηρη .Προσέφυγε και αυτή για βοήθεια στον κοινωνικό τομέα.Την συνέχεια και την απάντηση την φαντάζεστε υποθέτω.
Θα επανέλθουμε σε αυτό το θέμα, και είναι προς τιμή των Αγανακτισμέων Δυτικής Αχαίας για την άμεση κινητοποιησή τους.
Λεπτομέρειες που θα προκαλέσουν οργή προσεχώς, απλά δίνουμε κάποιο χρόνο μήπως και γίνει κάτι
Οι Αχαγιώτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money