Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΟΜΙΛΙΑ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΕ ΑΚΡΑΤΑ - ΑΙΓΕΙΡΑ

«Η Ν.Δ. θα σταματήσει το νέο λαϊκισμό»


«Το είπα παντού, όπου βρέθηκα, το λέω και σε εσάς τώρα: Οι πολίτες που ψήφισαν τη ΝΔ δεν είναι λιγότερο πληγωμένοι από τους άλλους, δεν είναι λιγότερο οργισμένοι και δεν είναι λιγότερο υποψιασμένοι.  Η λάθος συνταγή άφησε τα σημάδια της σε όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες. Εσείς, ωστόσο, αρνηθήκατε τον λαϊκισμό των άκρων και εκείνων που απλά πόνταραν στην αγανάκτηση του κόσμου, χωρίς εναλλακτικό σχέδιο. Και να ξέρετε, πως θα δικαιωθείτε…».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος, σε συγκέντρωση φίλων του και στελεχών του κόμματος στην ανατολική Αιγιάλεια (Ακράτα, Αιγείρα).

Ο κ. Νικολόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση πως οι εκλογές που έγιναν, ενώ ήσαν άκρως απαραίτητες προκειμένου να επανέλθει το αίσθημα της δημοκρατίας και της γνήσιας έκφρασης του λαού μέσω της κάλπης, εντούτοις ανέδειξαν κυρίως τον θυμό, τον φόβο και τη σύγχυση των πολιτών.

«Είμαι ο τελευταίος που θα υποστηρίξει πως ο λαός έκανε λάθος. Κατά τη γνώμη μου, λάθος μπορεί να κάνει ένα πρόσωπο ή μια μικρή ομάδα ανθρώπων, όχι όμως ένας ολόκληρος λαός. Η ψήφος του λαού έχει αιτία και φυσικά, έχει γνωρίσματα. Αν δεν καταλάβουμε την αιτία και τα γνωρίσματα, δεν πρόκειται να φτάσουμε σε λύση. Ο λαός μας λοιπόν, αποδοκίμασε το μνημόνιο γιατί έχει πληγωθεί άσχημα από αυτό και μάλιστα, χωρίς αποτέλεσμα. Και έχει απόλυτο δίκιο. Ωστόσο, μπροστά στην ορμή του να αποδοκιμάσει αυτό που τον πλήγωσε, δεν είδε το… δόκανο, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η ακυβερνησία της χώρας και πολύ περισσότερο, η επικράτηση αντιευρωπαϊκών δυνάμεων, ενώ η μεγάλη πλειονότητα του λαού ψήφισε φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις» υποστήριξε ο κ. Νικολόπουλος.

Ο Αχαιός πολιτικός πρόσθεσε πάντως ότι η Νέα Δημοκρατία, που εκπροσωπεί την πιο «καθαρόασιμη» ευρωπαϊκή δύναμη στη χώρα και έχει ήδη καταθέσει συγκεκριμένο σχέδιο αλλαγής του μνημονίου, δεν θα επιτρέψει τον εκτροχιασμό της Ελλάδας.

«Αυτό μας έλλειπε… Μετά τον τραγικό κ. Παπανδρέου και το δημοψήφισμά του, να αφήσουμε τους νεόκοπους λαϊκιστές να μας σύρουν στην έξοδο από την Ευρώπη, ειδικά τώρα που οι θέσεις του Α. Σαμαρά έχουν γίνει… σλόγκαν στα χείλη πάρα πολλών Ευρωπαίων. Στη Νέα Δημοκρατία, δεν διαθέτουμε μόνο την ηθική υπεροχή, διαθέτουμε και τη δύναμη να σταματήσουμε τις δυνάμεις που χρησιμοποιούν τον λαό για να τον πλήξουν και να τον πτωχεύσουν» ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος, καλώντας τα στελέχη της Ν.Δ. να βρίσκονται σε ετοιμότητα, καθώς όπως είπε, ο πολιτικός αγώνας θα πρέπει να δοθεί τώρα με ακόμα μεγαλύτερη ένταση…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money