Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Συνέντευξη Νίκου Νικολόπουλου στα τοπικά ΜΜΕ

«Το πολιτικό σύστημα της χώρας βρέθηκε ενώπιον  ενός κατακλυσμού. Του κατακλυσμού που προκάλεσε ο ελληνικός λαός με την ψήφο του, σίγουρα όχι αναιτιολόγητα και επιτρέψτε μου να πω, όχι άδικα. Η κοινωνική οργή που καταγράφηκε στις κάλπες, δεν αναιρεί και δεν διαγράφει την αγάπη των πολιτών για την πατρίδα, την αγωνία και την ανησυχία τους για την πορεία της χώρας».

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χτες το μεσημέρι στ γραφείο του ο Βουλευτής Αχαίας και Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος.

Ο βουλευτής τόνισε: «Οι Έλληνες είπαν «στοπ στην άδικη ανθρωποθυσία». Εκδήλωσαν την οργή τους απέναντι στην βίαιη υποβάθμιση της ζωής τους. ΕΔΩ, τώρα ζητούν από τα κόμματα που βρίσκονταν στην ασφάλεια της απλής διαμαρτυρίας να αναλάβουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ τις ευθύνες τους.

ΕΔΩ αντιμέτωποι με τα σοβαρά. ΕΔΩ να αναμετρηθούμε με τα δύσκολα. ΕΔΩ αδιαφορώντας για την κομματική και την προσωπική μας τύχη. ΕΔΩ είναι ώρα βαριάς ευθύνης, κυρίως για τους πολιτικούς. ΕΔΩ με τις προκλήσεις του Έθνους και τις ανάγκες της κοινωνίας. Τη δύναμη που μου δώσατε εκλέγοντάς με και πάλι Βουλευτή.
-ΕΔΩ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ-θέλω να είστε βέβαιοι πως θα την καταθέσω συμβολή στην εύρεση πολιτικής λύσης
και διεξόδου για τη χώρα και τη δοκιμαζόμενη Αχαΐα.
Στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά που έχει στα χέρια του μαζί με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς τις τύχες του Έθνους».

Ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε πως ο Αν. Σαμαράς  δεσμεύτηκε να στηρίξει μία κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας με επιδιώξεις:
Να παραμείνει η χώρα στο ευρώ.
Να αλλάξει η πολιτική του μνημονίου.
Μέσα από την επαναδιαπραγμάτευση.
Να εξασφαλίσουμε μία νέα οικονομική πολιτική με αναπτυξιακά μέτρα.

«Εμείς κάνουμε ότι είναι δυνατόν. Ήμασταν άλλωστε το μόνο κόμμα που είχαμε προειδοποιήσει ότι η πολιτική του μνημονίου θα αποτύχει, λόγω της απέραντης δυστυχίας που προκάλεσε.
Χαιρόμαστε που έστω και αργά κάποιοι κατάλαβαν την ανάγκη της «επαναδιαπραγμάτευσης». Που σήμερα το λέει και η μισή Ευρώπη.
Δεσμεύομαι να δώσω χωρίς ίχνος προσωπικής ιδιοτέλειας, τον αγώνα για την πατρίδα, την Αχαΐα, τους πολίτες του μόχθου και της καθημερινής προσπάθειας».
Ο κ. Νικολόπουλος κατέληξε : «Η χώρα δεν μπορεί να επιβιώσει  στο κενό. Η χώρα δεν αντέχει παιχνίδια με την φωτιά…Η Νέα Δημοκρατία είχε προειδοποιήσει για το ενδεχόμενο ακυβερνησίας. ΕΔΩ εμείς κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να προκύψει κυβέρνηση.
Απαιτείται μία άμεση, γενναία πρωτοβουλία υπέρβασης, ένα big bang που θα οδηγήσει στην δημιουργία μίας νέας μεγάλης κεντροδεξιάς πολιτικής συμμαχίας που θα οδηγήσει με υπευθυνότητα την χώρα.
Για την ελπίδα που δικαιούμαστε, για την ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσουμε»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money