Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Απορία προκαλεί και η συμπεριφορά των υπευθύνων του κοινωνικό τομέα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας με τον αρμόδιο πολιτικό προϊστάμενο να δηλώνει πως δεν μπορεί να βοηθήσει.

 ΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 120.000 ΕΥΡΩ.ΜΟΝΟ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΛΕΟΝΤΗ ΣΤΟ ΤΙΧΟΣ ΔΥΜΑΙΩΝ ΚΟΣΤΙΣΕ 16.000 ΕΥΡΩ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.ΕΧΕΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΜΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΑΡΝΗΣΗ.ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ 24.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΑ ΣΑΓΕΙΚΑ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ;ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ  ΝΑ  ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ κ.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ κα.Πατρούλα Κοκκίνη.
Ο ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΠΕΛΥΣΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΦΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΑΓΙΩΤΕΣ:ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η κ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΠΑΤΣΙΜΠΑΛΑ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ, ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΑ 2 ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ.
Οι ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ Αχαγιώτες
Τραγικές στιγμές περνά εξαμελής οικογένεια που ζει σε Δ.Δ. του πρώην Δήμου Δύμης, η οποία μαστίζεται από την ανεργία ενώ δύο μέλη της, ο πατέρας και το ένα παιδί, πάσχουν από χρόνιες σοβαρές ασθένειες.
Η μάννα βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς παρά τις προσπάθειές της για στήριξη τόσο από την οργάνωση των πολυτέκνων όσο και από τον κοινωνικό τομέα του Δήμου της Δυτικής Αχαΐας, βρίσκει τις πόρτες κλειστές.
Να σημειωθεί πως η οικογένεια  επί τέσσερις ημέρες παραμένει χωρίς να έχει την δυνατότητα να προμηθευτεί τρόφιμα, ενώ λόγω αδυναμίας εξόφλησης των λογαριασμών της ΔΕΗ απειλείται με διακοπή του ρεύματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money