Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Οι Ελεύθεροι Αγανακτισμένοι Δυτικής Αχαΐας για την απόπειρα αυτοκτονίας στην Αχαγιά


Οι Ελεύθεροι Αγανακτισμένοι Δυτικής Αχαΐας για την απόπειρα αυτοκτονίας στην Αχαγιά  "Οι Δημόσιοι Άρχοντες φαίνεται πως είναι ανίκανοι να αφουγκραστούν τις ανάγκες των δημοτών τους"
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Ελεύθεροι Αγανακτισμένοι Δυτικής Αχαΐας με αφορμή την απόπειρα αυτοκτονίας συμπολίτους αναφέρουν τα εξής: "Ως πολίτες της Δ. Αχαίας, έχουμε διάχυτο το κοινό αίσθημα, πως ο Δήμος μας στο σύνολό του είναι παντελώς αδιάφορος απέναντι στα προβλήματα, που μας επιβαρύνουν και που μέρα με την ημέρα χειροτερεύουν την ζωή μας!
Οι Δημόσιοι Άρχοντες φαίνεται πως είναι ανίκανοι να αφουγκραστούν τις ανάγκες των δημοτών τους.
Η παραπάνω διαπίστωση, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκε περίτρανα την Πέμπτη 24 Μαίου από την παντελή έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας, που επέδειξε ο ίδιος ο Δήμαρχός μας απέναντι στον συμπολίτη μας Παναγιώτη Σταματόπουλο,γνωστό και ως Τάκη Ζορμπά.
Σε μια Ελλάδα που τα φαινόμενα αυτοκτονιών πολλαπλασιάζονται δραματικά γρήγορα, είναι τουλάχιστον αφελές από μέρους του Δημάρχου να αντιμετωπίζει με τον γνωστό του ειρωνικό τρόπο, τον συγκεκριμένο απελπισμένο συμπολίτη μας!
Αν το συγκεκριμένο γεγονός έγινε όπως κυκλοφόρησε στην κοινωνία της Αχαγιάς, τότε ο κύριος Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν στους δημότες για την ανεύθυνη στάση που κρατούν σε τούτη την άσχημη εποχή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money