Τρίτη 1 Μαΐου 2012

30 χρόνια απο την ίδρυση της Αχαγιάς 82

Πέρασαν κιόλας 30 χρονια από την ίδρυση της Αχαγιάς 82.Τριάντα χρόνιας προσφοράς στον τοπικό αθλητισμό από ένα σύλλογο που ιδρύθηκε απο τους κ.κ. Ρεμπούτσικα Γιώργο τον γιατρό μας και τον Κολλιόπουλο Μίμη τον Μηχανικό
Συμπαραστάτης στα πρώτα βήματα προσφέροντας την πολύτιμη εμπειρία του ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος η Πιπίκας, και ο μετέπειτα Πρόεδρος του Δ.Σ. δήμου Δύμης Ηλίας Καμπέρος.
Πρώτη έδρα της ομάδας; Ανοιχτό γήπεδο στην Αχαική στην πλευρά απέναντι απο την κερκίδα.
Το κλειστό του Γυμνασίου ήταν ακόμα υπό κατασκευή.Ξεκίνησε όταν πήγαινα πρώτη Γυμνασίου και ολοκληρώθηκε όταν έφτασα στην Δευτέρα Λυκείου.
Μια ιστορία που δυστυχώς επαναλήφθηκε.Το νέο κλειστό της Αχαγιάς είναι έτοιμο αλλά δεν παραδίδεται γιατί δεν έχει πληρωθεί ο εργολάβος.
Τέλος πάντων.
Τις μνήμες ξύπνησε ο Δημήτης Μητρόπουλος η αλλιώς Κρόιφ, με την δημοσίευση στο facebook της πρώτης ομάδας της Αχαγιάς 82 στο γήπεδο της ΕΑΠ.Αν θυμάμαι καλά εκείνο το παιχνίδι αναβλήθηκε.
Δυστυχώς δεν είμαι σίγουρος για τον αντίπαλο.
Είμαι σίγουρος ότι κάποια εκδήλωση θα έχει προγραμματιστεί για την επέτειο των 30 ετών.
Κοιτάω τους συμπαίκτες μου με νοσταλγία.Πέρασαν κιόλας 30 χρόνια....Μεγαλώσαμε συμπαίκτες μου
Μιά Ελλάδα και μια κοινωνία τόσο μα τόσο διαφορετική απο την σημερινή, σε μιά Αχαγιά πολύ μικρότερη της σημερινής αλλά και πολύ πιο ανθρώπινη και ζεστή.
Φίλιππος Ε.Σερεπίσος
ΕΞ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΙ ΌΡΘΙΟΙ:
Κιτσούκαλης Βαρθολομαίος η Μέο Προπονητής.Παίκτης του Δημοκρίτου και του Απόλλωνα Πάτρας Τραπεζικός.
Ρεμπούτσικας Γιώργος Ιατρός, Πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Παναγιωτόπουλος η ράκιας τραπεζικός,
Γιάννης Ζερδεβάς προπονητής σήμερα, ο οποίος έπαιζε συγρόνως και βόλευ!! στην Αχαγιά 82, καθώς και ποδόσφαιρο Αχαική, Παναχαική.
Πάνος Μιχαλόπουλος πολιτικός μηχανικός,Σερεπίσος Φίλιππος η πάκης, πρώην αστυνομικός πτυχιούχος τει, , Παναγιώτης Χατζής η μαγκάρετ, ο πατέρας του υπηρετούσε ως αστυνομικός στην Αχαγιά, απόφοιτος Ασοεε τραπεζικό στέλεχος.
Κολλιόπουλος Μίμης μηχανικός, Ηλίας Οικονομόπουλος η ψηλός, ελεύθερος επαγγελματίας, ταμίας διοίκησης Κτελ, δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης χριστοδουλόπουλος μηχανολόγος, συνταξιούχος σήμερα.
Καθιστοί  από αριστερά: Γιώργος Κολλιόπουλος χημικός μηχανικός (δεν γράφω το παρατσούκλι, τον ενοχλούσε), επιχειρηματίας, πρόεδρος του συνδέσμου επιχειρήσεων βιομηχανικής περιοχής Πάτρας. Καρανικόλας Γεώργιος η φόν πτυχιούχος τουριστικών επαγγελμάτων ελεύθερος επαγγελματίας. Μέλιος Ρεμπούτσικας η μελιάκος καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Θανάσης Καραμπελιάς η μπούλ, πτυχιούχος ασοεε, αρχιλογιστής του ομίλου Αντζουλάτου, Τάκης Κουνάβης πτυχιούχος τει, πρόεδρος εμπορικού συλλόγου. Τακόπουλος Κώστας η Τατάς,πτυχιούχος τουριστικών επαγγελμάτων, επιχειρηματίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money