Τρίτη 1 Μαΐου 2012

"Κοινωνικό Παντοπωλείο" από το Δήμο Ερυμάνθου

Για μιά ακόμα φορά ο πλέον φτωχός Δήμος απο έσοδα, πρωτοστατεί στην κοινωνική μέριμνα.
Στον Δήμο Δυμαίων όσοι προσέφεραν τα μέγιστα με την εργασία τους, για την ανακούφιση των οικονομικά αδύνατων, απολύθηκαν.Θα επανέλθουμε στο θέμα με μία έρευνα που θα συζητηθεί......
Αχαγιώτες
Την ίδρυση και λειτουργία «Κοινωνικού Παντοπωλείου» από το Δήμο Ερυμάνθου, αποφάσισε στην τελευταία του συνεδρίαση το Δ.Σ. του Δήμου.
Σκοπός του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» είναι η στήριξη όλων των αναξιοπαθούντων δημοτών του Δήμου, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που οι πολίτες έχουν ανάγκη υποστήριξης.
Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» θα λειτουργήσει ως μία υπηρεσία παροχής ειδών πρώτης ανάγκης για τη σίτιση και την ένδυση απόρων οικογενειών και όχι μόνο. Τα παρεχόμενα είδη θα προέρχονται από προμήθειες του Δήμου και από δωρεές και χορηγίες ιδιωτών, εταιρειών, φορέων κλπ.
Για την αποτελεσματική και διαφανή λειτουργία της υπηρεσίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ορίστηκε με απόφαση του Δ.Σ., Επιτροπή Λειτουργίας και Επιτροπή Διαχείρισης στις οποίες συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων, εργαζομένων και εθελοντών, υπό την Προεδρία του Δημάρχου.
Ο Δήμος καλεί όλους τους φορείς της περιοχής, την εκκλησία, τις επιχειρήσεις και τους Δημότες του Δήμου Ερυμάνθου, να συνεργασθούν και να συμμετάσχουν στη κοινή προσπάθεια για τη παροχή βοήθειας και υποστήριξης προς τους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη.
Εντός των προσεχών ημερών η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωνική Επιχείρηση, προτίθεται να πραγματοποιήσει κοινή συνάντηση όλων των φορέων για τον συντονισμό της όλης πρωτοβουλίας και τον καθορισμό των επόμενων βημάτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money