Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Εκδήλωση της «Κοινωνικής Συμφωνίας» στην Κάτω Αχαία

Εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος της «Κοινωνικής Συμφωνίας» στο νομό Αχαΐας πραγματοποιήθηκε στην Κάτω Αχαία, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.
Οι υποψήφιοι βουλευτές της Αχαΐας της Κοινωνικής Συμφωνίας της Λούκας Κατσέλη είναι οι: Δημητρουλόπουλος Ανδρέας, Κουλιαβέτας Λεωνίδας, Κυριακοπούλου Μαρία, Μιχαλόπουλος Γιάννης, Μουτσανά Δήμητρα, Μπέλλας Αθανάσιος, Παναγιωτόπουλος Ιωάννης, Τριανταφυλλόπουλος Ανδρέας και Τσιμάρας Χαράλαμπος, τους οποίους παρουσίασε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας της Κοινωνικής Συμφωνίας Θεόδωρος Ασημακόπουλος.
Οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας παρουσίασαν τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος, το οποίο δίνει μια ρεαλιστική πολιτική εξόδου της χώρας από την κρίση με την εφαρμογή ενός Εθνικού Σχεδίου Οικονομικής Ανασυγκρότησης, πέρα από τα διλλήματα των «μνημονιακών» και «αντιμνημονιακών» και τις θεωρίες των μονοδρόμων.
Επίσης κάλεσαν τους πολίτες να μην υποκύψουν σε εκβιαστικά διλλήματα και να δώσουν τον αγώνα μαζί με την «Κοινωνική Συμφωνία» για την αναδιάταξη του πολιτικού συστήματος και της χώρας, ενάντια στα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα που ελέγχουν τα κέντρα λήψης πολιτικών αποφάσεων και ενάντια στη διαπλοκή και τη διαφθορά στο δημόσιο βίο.
Βασική αρχή του κόμματος της «Κοινωνικής Συμφωνίας» είναι ότι πάνω από τις αγορές και τους αριθμούς βρίσκονται οι άνθρωποι και η δημοκρατία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money